Watery – Kvalitets svømmeudstyr og badetøj

Daniel fra Watery.dk deltog i 4. sæson af Løvens Hule, og fik investering af både Jesper Buch og Christian Stadil. Watery sælger kvalitets svømmeudstyr og badetøj til både elitesvømmere og nybegyndere.

Watery

Watery.dk er en webshop, der sælger svømmetøj- og udstyr til den danske befolkning. De forhandler alle de kendte svømmebrands og også private label. 

De har et stort sortiment med over 2.200 forskellige varer, gratis ombytning, +365 dages returret, prismatch og så er fragten gratis ved køb over 499 kr. Bestiller du inden kl. 15.00 på en hverdag, modtager du din pakke dagen efter. Der er intet at sige til, at de har +18.000 tilfredse kunder over hele landet.

Investering i Løvens Hule
Watery.dk fik en investering af Christian Stadil og Jesper Buch på 500.000 for 16% af virksomheden, hvilket vil sige at de i dag har to dygtige og yderst erfarne herre at sparre med. Alle løverne var meget imponeret over Daniels performance i Løvens Hule. Han er den første af iværksætterne, der har lavet en anden sammensætning af investorer, end hvad løverne har forslået.  

Afsnit
Sæson 4, afsnit 3.