Danmarks Intranet – èt intranet for alle danskere

Danmarks Intranet deltog i Vejen til Seier, men gik desværre ikke videre til runde 2. Ambitionerne var høje, og det kan Lars Seier normalt godt lide, men dog for høje til programmets omfang.

Vejen til seier intranet

Danmarks Intranet eller Global Nation, som de også hedder er et virksomhed, der vil fuldstændig digitalisere Danmark. Danmark er allerede ét af de allermest digitaliserede lande, og det vil Danmarks Intranet udnytte. På deres hjemmeside skriver de, at de gerne vil “få flere startups, mere samhandel, øge eksporten, styrke talenttiltrækning, bedre vidensdeling, globale kontakter". Alt dette, vil kunne øge Danmarks velstand med milliarder årligt. Idéen kom fra USA, hvor alle de store virksomheder har et intranet, hvor nogle af ovenstående punkter deles i virksomheden.

Vejen til Seier

Danmarks Intranet eller Global Nation deltog i Vejen til Seier, men kvalificerede sig desværre ikke til at gå videre i konkurrencen, idet de søgte omkring 100 mio. kr. Det må siges at være den største investering, der er søgt på dansk iværksætter-tv og han erkendte også selv, at ambitionerne for ham var helt i top - en mentalitet han har med fra USA, hvor han bor.

Vejen til Seier kører lige nu hver mandag 20:45 på TV2, tidligere i år kørte 4. sæson af Løvens Hule på DR1 - se virksomhederne fra Løvens Hule her.

Afsnit
Sæson 1, Program 3.