Deskma.dk – Håndværkernes online værktøj

Deskma var med i første afsnit af Vejen til Seier, hvor de desværre ikke gik videre. Deskma tilbyder online værktøj til håndværkerbranchen.

Deskma

DESKMA er en totalløsning til håndværkere, der ønsker én platform, hvor man nemt kan holde styr på sine kunder, tilbud, medarbejdere og arbejdsopgaver. De kan tage sig af både design af hjemmeside, marketing, CRM og fakturering for dig. Det er gratis at benytte sig af platformen i evig tid, så længe man ikke har mere end 3 ansatte. Er man 4 ansatte og benytter sig af basisprofilen, koster det 195 kr. i måneden, og benytter man sig af pro-udgaven koster det 195 kr. hvis man er mellem 1-3. De tilbyder endvidere hjælpepakker inden for 1) hjemmeside & support, 2) foto & videoproduktion og 3) marketing - online annoncering.

Vejen til Seier
I iværksætterprogrammet, Vejen til Seier, gik DESKMA desværre ikke videre til runde 2. Siden iværksætterprogrammet har de dog ændret lidt på deres koncept, vækstet en del og ændret i organisationen. De har over 100 månedlige brugere på nuværende tidspunkt.  

Vejen til Seier kører lige nu hver mandag 20:45 på TV2, tidligere i år kørte 4. sæson af Løvens Hule på DR1 - se virksomhederne fra Løvens Hule her.

Afsnit
Sæson 1, Program 1.