Unify Underwear – bh’er, hvor ryg og skål kan skilles ad

Unify Underwear er et nytænkende, kvindeligt undertøjsbrand stiftet af iværksætterne, Simone og Alberte. De to unge kvinder deltog i den 4. Sæson af Løvens Hule med deres bh’er.

Løvens Hule bh

Unifyunderwear.dk er en webshop, der sælger funktionelt undertøj, og skiller sig særligt ud ved deres to-delte bh. Det at bh’en er to-delt betyder at man som forbruger kan skille ryg og skål ad. Uanset det pågældende outfit, kan man altid finde en ryg der passer til, uden at gå på kompromis med komforten. Deres sortiment er bredt, og de tilbyder bh størrelse fra A65 til D85, og fornyeligt udvidet deres sortiment med en Curve linje, som strækker sig fra E80 til G90. Deres undertøj fås i et hav af farver og med utallige kombinationsmuligheder i form af forskellige designs. De har gratis returret og ombytning, og så er fragten gratis ved køb over 350 kr. De leverer desuden også indenfor 1-3 hverdage.

Løvens Hule

De deltog i 4. sæson af Løvens Hule, hvor løverne var imponeret over deres iværksætter-evner taget deres unge alder i betragtning, noget som pigerne nødvendigvis ikke ønskede credit for, idet de var fokuseret på at deres investeringscase skulle være professionel.

De søgte 400.000 kr. for 8% af virksomheden, hvilket giver en værdiansættelse på 5.000.000 kr. De fik desværre ingen investering med fra Løvens Hule. Det vil dog ikke være usandsynligt for Unify Underwear at lave en OrganicBasics, hvor de alligevel henter investering fra én af løverne.

Afsnit
Sæson 4, Afsnit 3.