Stuttertech – (Tidl. Kunstig Intelligens & Stammen)

Kunstig intelligens og stammen

I Vejen til Seier møder vi Kunstig Intelligens og Stammen, eller Stuttertech som de har skiftet navn til siden iværksætterprogrammet.

Stuttertech er en teknologivirksomhed, der er sat i verden for at hjælpe stammere med at snakke med mindre eller helt uden stammen. Virksomheden er startet af Sebastian og Patrick, der begge stammer, hvilket man også oplever i Vejen til Seier. De vil løse dette problem ved at lave et ekko som stammerne hører og på den måde kan tale uden stammen. Dette vil kunne hjælpe op mod 70% af folk, der stammer i dag. Denne stemme-genkendelse vil de ved hjælp af kunstig intelligens og stammen gøre bedre og bedre for hver samtale. Det må siges at være en interessant business case, hvis de formår at udvikle dette.

Vejen til Seier

I tv-programmet søger de 3 mio. kr. for 30% af virksomheden, hvilket vil sige at de værdisætter virksomheden til 10 mio. kr. De gik desværre ikke videre til runde 2, men Lars erkendte det meningsfyldte problem, de løser. Han tilbød derfor Kunstig Intelligens og Stammen eller Stuttertech som de hedder i dag, et lån på 100.000 kr.

Siden programmet er Stuttertech kommet langt, og d. 1 maj vil de lancere første prototype. De har også modtaget 270.000 kr. fra Innovationsfonden, hvilket er flot taget deres tidlige stadie i betragtning. Målet er, at lancere appen til 195 kr. om måneden, hvor de 30 første dage er gratis. Gå ind og like Stuttech's Facebook-side og følg deres rejse lige her.

Seier Capital investerer i StutterTech

I Efterspil investerer Lars Seier 900.000 kr. for 25% af virksomheden, hvilket vil sige, at selvom de ikke gik videre til runde 2, så investerer Lars Seier i StutterTech. Se det her fra minut 11.00.

Vejen til Seier kører lige nu hver mandag 20:45 på TV2, tidligere i år kørte 4. sæson af Løvens Hule på DR1 - se virksomhederne fra Løvens Hule her.

Afsnit
Sæson 1, Program 2.