Spring Copenhagen – Funktionelt skandinavisk design

Spring Copenhagen deltog i Vejen til Seier afsnit 3 og endte med at gå hele vejen til finalen. Det bliver spændende at se, om virksomheden vinder konkurrencen og modtager en investering på op mod 10 mio. kr. af Lars Seier.

Vejen til Seier Peberfuglen

Spring Copenhagen er et univers af dekoration og interiør accessories i træ, keramik, jern og glas. Deres produkter er designet af alt fra gamle, kendte og upcoming skandinaviske designere. Spring Copenhagens mest kendte design er Peberfuglen, der er en peberkværn fra slutningen af 1950'erne.

I Vejen til Seier præsenterede de også produktserien ‘Expressions’, hvor deres ‘Big Bosses’ bestod af træfigurer af henholdsvis Donald Trump, Vladimir Putin og Kim Jung-un. Noget, som Lars Seier synes var ret morsomt.

Lars Seier er kendt for at have en meget ekstravagant-stil, mens Spring Copenhagens design er inspireret af og hylder hverdagen. Mange af produkterne har også en funktionalitet, der bruges i hverdagen: Tinder Dog er fx. en sparebøsse, Saltpingvinen er en saltkværn, og træhunden Happy er sammensat af 31 bevægelige dele, der gør den god som legetøj. Spring Copenhagen byder på indretningsdesign til spisebordet, køkkenet, stuen og børneværelset. De er konstant på jagt efter tidløse designs, der kan blive nye klassikere og vil inspirere til et bedre hverdagsliv. 

Vejen til Seier

Spring Copenhagen søgte oprindelig 2 mio. kr. for 10% af virksomheden. Lars Seier synes godt om deres evner til at tjene penge, noget langt fra alle virksomheder i iværksætterprogammet har kunne imponere med. I episoderne vil seerne få et indblik i, hvordan de forskellige virksomheder, der er gået videre klarer sig, når det kommer til salg og markedsvalidering, markedsføring og tryktest af produkterne. Og det er her, Vejen til Seier skiller sig ud fra eksempelvis Løvens Hule

Vejen til Seier kører lige nu hver mandag 20:45 på TV2, tidligere i år kørte 4. sæson af Løvens Hule på DR1 - se virksomhederne fra Løvens Hule her.

Afsnit
Sæson 1, Program 3.