Smokepins – verdens nemmeste koldrøgningsmetode

Smokepins

Nu kan alle koldryge fisk og kød til pålæg, helt uden ovn, afbrædningsmaskine eller termometer. Mange, der smager det koldrøgede produkt tror næppe at det har været koldrøget i en plastiksæk, og også dommerne i Løvens Hule var imponeret. Smokepins er ideélt til jægeren, fiskeren, madentusiaten, restauranten eller fiskehandleren. Smokepins er både transportable og den mest miljøvenlige måde at koldryge på.

SmokePins har vundet prisen for det bedste produkt på et stort marked i Nordnorge august 2017, i konkurrence med 61 andre produkter.

Løvens Hule

Smokepins deltog i Løvens Hule sæson 4 afsnit 3, hvor Ole søgte 125.000 kr. for 10% af virksomheden. Det vil sige, at virksomheden værdiansættes til 1.250.000 kr. Ole gik desværre fra Løvens Hule uden nogen investering, på trods af at løverne var meget imponerede over smagen.

Afsnit
Sæson 4, Afsnit 3.