Sculpto – Dansk produceret 3D Printer

Sculpto's 3D printer

Sculpto er en virksomhed, der med sin 3D-printer og tilhørende app lader enhver privatforbruger printe figurer i hjemmet. Det kan være allerede-designede prints, der ligger tilgængelige i appen, eller helt nye man selv designer. Hvorfor købe et iPhone cover, når man kan 3D-printe sit eget? Mulighederne er mange, begrænsningerne er få. For at komme i gang skal man købe en 3D-printer fra Sculpto - lige her - og så installere Appen på sin Smartphone eller tablet. Her kan man vælge, om man vil 3D-printe i lav, mellem eller høj kvalitet.

Investering i Løvens Hule
Sculpto deltog i Løvens Hule sæson 1, hvor de søgte om 600.000 kr. for 15% af virksomheden. Hermed værdisatte Sculpto sig på daværende tidspunkt til 1,5 mio. kr. Både Jesper Buch, Tommy Ahlers og Birgit Aaby var interesseret.

Tommy Ahlers og Birgit Aaby bød samlet 600.000 kr. for 40%, men forinden Sculpto var gået i Løvens Hule, havde de aftalt at de ikke ville af med mere end 30%. De kom derfor med et modbud på 30%, men det ville løverne ikke med til. Alle løverne havde dog respekt for Sculpto’s beslutning.

Siden Løvens Hule har Sculpto fået en investering fra Makeable, og også lanceret en Kickstarter kampagne der blev funded med 177%.

Afsnit
Sæson 1, Afsnit 7.