Privatlivspolitik

Hvem er vi

Produkterfra.dk er en hjemmeside, der ønsker at fremme dansk iværksætteri ved navnligt at provomere de produkter, der har været med i danske iværksætterprogrammer såsom Løvens Hule, 365 dage til succes og Vejen til Seier.

Hvis du har spørgsmål om denne Privatlivsmeddelelse, eller du kunne tænke dig at udøve dine rettigheder, kan du kontakte os ved at bruge kontaktpunkterne nedenfor.

MediaRoad IVS

CVR: 39736403

Carl Blochs Gade 15, 3tv – 8000, Aarhus

Kontakt@produkterfra.dk


Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Vi indsamler oplysninger fra dig, når du registrerer dig på webstedet, deltager i konkurrencer, svarer på undersøgelser eller kommunikation som e-mail eller deltager i en anden sidefunktion. Du må dog besøge vores hjemmeside anonymt. Ligesom mange hjemmesider bruger vi “cookies” for at forbedre din oplevelse og samle information om besøgende og besøg på vores hjemmesider. Se venligst “cookies” afsnittet nedenfor for information om cookies og hvordan vi bruger dem.


Cookies

Cookies er små filer, som et websted eller dets tjenesteudbyder overfører til din computers harddisk via din webbrowser (hvis du tillader det), som gør det muligt for webstedets eller tjenesteudbyderens systemer at genkende din browser og indsamle og huske visse oplysninger. De er også vant til at hjælpe os med at forstå dine præferencer baseret på tidligere eller nuværende siteaktivitet, hvilket gør det muligt for os at give dig forbedrede tjenester. Vi bruger også cookies til at hjælpe os med at kompilere aggregerede data om site trafik og site interaktion, så vi kan tilbyde bedre site oplevelser og værktøjer i fremtiden. Vi kan indgå kontrakt med tredjepartsudbydere for at hjælpe os med at forstå vores besøgende på en bedre måde. Disse tjenesteudbydere må ikke bruge de oplysninger, der er indsamlet på vores vegne, undtagen for at hjælpe os med at gennemføre og forbedre vores forretning.

Du kan vælge at få din computer advaret dig hver gang en cookie bliver sendt, eller du kan vælge at slukke for alle cookies. Du gør det via din browser (f.eks. Google Chrome eller Internet Explorer). Hver browser er lidt anderledes, så kig på din browser Hjælp menu for at lære den rigtige måde at ændre dine cookies. Hvis du slukker for cookies, har du ikke adgang til mange funktioner, der gør din site oplevelse mere effektiv, og nogle af vores tjenester fungerer ikke korrekt. Du kan dog stadig placere ordrer i inkognitomodus eller ved at kontakte kundeservice.

Vi opbevarer affiliate cookies i 40 dage.

Sådan sletter du cookies


Analytics

Vi bruger egne cookies samt Google Analytics. Der registreres kun anonyme informationer og vi har ikke interesse i hvordan du specifikt bruger vores websider. Vi er udelukkende interesseret i overordnede adfærdsmønstre såsom hvor mange der besøger en given side i en given periode, hvor trafikken kommer fra, hvilken type af enhed der bruges, osv.


Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.


Tredjepartswebsites

Dette website kan indeholde links til andre virksomheders og organisationers websites. Denne Privatlivsmeddelelse gælder ikke for sådanne tredjepartssites, og vi foreslår, at du kontakter de tredjepartssites direkte for information om deres dataindsamlings- og distributionspolitikker.


GDPR

Produkterfra.dk deltager i forskellige annonceprogrammer via Partner-ads, Adservice, Tradetracker og Adtracktion. Formålet med deltagelse i reklameprogrammerne er at opnå kompensation ved at forbinde til annoncører.

Hvis du kun bruger vores webside til information og ikke registrerer eller sender personlige oplysninger til os om noget, behandler vi kun dine personlige oplysninger, som din browser sender til os. Hvis du browser på vores hjemmeside, samler vi dataene nedenfor, som er nødvendige for at sikre websitet sikkerhed og stabilitet.

  • IP-adresse
  • Dato og klokkeslæt
  • Tidszone
  • Hvilken webside bliver indlæst
  • Adgangsstatus / HTTP-status
  • Antal overførte data
  • Hjemmeside fra hvilken besøgende opladning udføres
  • Browser
  • Operativsystem
  • Web browser version og sprogindstillinger

Hvem vi deler dine data med

Vi benytter reklamer fra bl.a. affiliate netværket Partner-ads på vores website. For at vi kan få betaling for de reklamer vi benytter sker der en registrering når du klikker på en reklame/et reklamelink. Affiliatenetværket lægger en cookie og registrerer IP-adresse m.m. for at kunne spore at et salg/et lead kommer fra os. Oplysningerne bruges udelukkende til dette formål. Jeg har givet affiliatenetværket lov til registrere, opbevare og behandle de nævnte data i overenstemmelse med deres persondatapolitik.


Hvor længe vi gemmer dine data

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.


Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.


Hvordan vi beskytter dine data

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.


Tjenester på de sociale medier

Vores hjemmeside indeholder mediefunktioner som Facebook, Linkedin og Instagram, som har deres egne privatlivspolitikker. Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt inden du afgiver personoplysninger, eftersom vi ikke påtager os ansvar eller forpligtelser for disse tjenester eller funktioner.


Kontaktformularer

Vi bruger Contact Form 7 som kontaktformular. Vi gemmer kun på dine kontaktoplysninger til vi har besvaret din forespørgsel, og op til 2 dage efter. De oplysninger vi gemmer i den bestemte periode, er til brug ved kundeservice. Vi hverken deler dem med trejdeparts tjenester eller bruger dem til markedsføring.