Phoamy – Dæmper vindstøj når du taler i dit headset

Halkær Ådal

Phoamy er en opfindelse, der er sat iværk for at undgå de irriterende opkald man får eller laver på farten, og hvor lyden er helt forfærdelig pga. vinden i mikrofonen. Phoamy er en lille skumgummi-opfindelse, som du kan sætte om mikrofonen på dit iPhone headset. På den måde undgår du støj og vind-lyd fra når du snakker i telefon, mens du er cyklende, løbende eller blot gående.

Navnet ”Phoamy” er en blanding af ordene ”foam” (skum), ”phone” (telefon) og phone-me (ring til mig). Produktet er testet i vejrforhold op til 85 km/t, hvilket svarer til noget, der minder om storm vejrforhold. Her, var lyden klar og uden irriterende støj fra vinden. Den virker i regnvejr, men skal muligvis tørres afhængig af hvor meget det regner.

Phoamy kan købes via det grønne link ovenover eller i udvalgte Bahne-butikker.

Phoamy til erhverv

Er du virksomhedsejer og ønsker at give Phoamy til dine ansatte, kan du få Phoamy med din virksomhedslogo på. Det gør du ved at kontakte dem via deres hjemmeside.

Investering i Løvens Hule

Modtog desværre ingen investering, på trods af at de både deltog i Sæson 2 og Sæson 3. Phoamy fik positiv feedback på deres udvikling siden sidst, se Phoamy’s pitch på nedenstående links eller køb dem ovenover.

Afsnit

Sæson 2, Afsnit 3.

Sæson 3, Afsnit 4.