OrganicBasics – Bæredygtigt basistøj til mænd og kvinder

OrganicBasics deltog i 1. sæson af Løvens Hule, og fik ingen investering med, men er senere blevet investeret i af NordicEye, der har den nye løve, Peter Warnøe, som CEO. OrganicBasics sælger bæredygtigt basistøj til mænd og kvinder.

Organisbasics

Du kan via Produkterfra.dk få 15% rabat på alle produkter fra OrganicBasics
Rabatkode: organicbasicsxpa15

OrganicBasics er et tøjmærke, der er sat i verden for at give forbrugerne mulighed for at købe økologisk tøj. Tøj som hverken ødelægger miljøet og som holder i længere tid. Mantraet hedder faktisk, at deres produkter skal holde i 10 år. I starten producerede de kun underbukser til mænd. Allerede efter et par måneder ekspanderede de til t-shirts, sokker, accessories samt en helt kollektion for kvinder.

Investering i Løvens Hule
OrganicBasics fik ikke en investering med fra Løvens Hule, men står bag skandinaviens mest succesfulde crowdfunding-kampagne, hvor de blev funded med lidt over én million. Selvom målet blot var en ¼ af det. Så på trods af, at de ingen investering fik, er virksomheden siden da vokset helt enormt.  

De har dog senere fået en investering af Nordic Eye, der har Peter Warnøe som CEO - som jo bekendt er blevet løve fra sæson 4.

Afsnit
Sæson 1, afsnit 6.