Kinoa – Økologiske glutenfri morgenmadsprodukter

Ki'noa deltog i 4. sæson af Løvens Hule, og fik desværre ingen investering af løverne. Ki'noa sælger og laver økologiske samt naturlig glutenfrie morgenmadsprodukter helt fra bunden af.

KINOAs morgenmadsprodukt

Du kan via Produkterfra.dk få 10% rabat på alle produkter ved første køb.
Det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig nyhedsbrevet på siden hvor KINOAs morgenmadsprodukt sælges.

KINOA er et økologisk og glutenfrit morgenmadsprodukt, der ikke krummer eller spilder i skuffen. Deres produkter består af uforarbejdede og økologiske råvarer, uden tilsætningsstoffer og med høj næringsindhold. Det er for eksempelvis forskellige Kinoa-blandinger, der er velegnet til mysli, havregryn, yogurt, skyr og grød. Nogle tilsat kakao, andre ikke.

Udover at produkterne er sunde og i god kvalitet, så er emballagen i glas- og pap, således de er miljørigtige, dvs. bæredygtige og genanvendelige. Og som Jan Lehrmann i Løvens Hule var rigtig tilfreds med, så betyder denne emballage, at man undgår krummer og små Kinoa-frø i skuffen. En problematik de fleste danskere kan nikke “irriterende-genkendende” til, og som KINOA så smukt løser.

Investering i Løvens Hule
KINOA bad om 1 mio kr. for 30% af deres virksomhed. De gik desværre ikke fra Løvens Hule med en investering, selvom samtlige løver var imponeret over deres morgenmadsprodukt.

Afsnit
Sæson 4, Afsnit 9