Icebreaker Nordic – Håndholdt isterningmaskine

Icebreaker's håndholdt isterningsmaskine

Icebreaker Nordic står bag verdens første og eneste håndholdt isterningmaskine. Hvis ikke man har et avanceret køleskab, der kan lave isterninger og man ikke har de gamle plastic poser, hvad gør man så? Så tager man til Icebreaker Nordic, der let og hurtigt laver isterninger direkte fra hånden. Super simpelt!

Kim, der er ingeniør og founder af Icebreaker Nordic fik idéen til opfindelsen, da han kom hjem til Danmark efter at have været i Texas. I Texas er der let adgang til isterninger, men det var ikke tilfældet i Danmark og wupti så opstod idéen.

Og for at det ikke skal være løgn, så kan Icebreaker’eren også gå i opvaskemaskinen!

Køb Icebreaker her.

365 dage til succes
I iværksætterprogrammet, 355 dage til succes, kommer Jacob Risgaard forbi Icebreaker Nordic. På daværende tidspunkt havde virksomheden ikke fået sat produktionen i gang, hvilket pressede virksomheden på de faste udgifter. I programmet ser man Jacob Risgaard komme tilbage efter nogle måneder, hvor Kim kan fortælle at han har fået afsat 10.000 stk. Icebreakers og lanceret en ny webshop strategi. Det er med denne nye strategi, at Kim satser på at få sin håndholdt isterningsmaskine ud til de mange husholdninger i Danmark.

Se alle virksomheder fra 365 dage til succes her.

Afsnit
Se her på TV2 Play.