Hafnium – Certificeret kvalitetspelse

Hafnium var med i første afsnit af Vejen til Seier, hvor de gik videre til anden runde. Hafnium sælger certificeret kvalitetspelsjakker, af pelse fra det anerkendte Saga Furs.

Vejen til Seier pels

HAFNIUM Copenhagen er en virksomhed, der laver og sælger unikke, håndlavede pelse. Jakkerne fås i forskellige farver og er utrolig smukke. Alle pelse er lavet med pels, der er certificeret, således man ved, at de forskellige dyr har levet under ordentlige forhold. Hafnium har en butik på Strandvejen i Hellerup, hvor jakkerne sælges samt på deres webshop.

Hafnium er desuden det 72. grundstof i det periodiske system, men er ikke herfra virksomheden har sidst navn. Derimod er Hafnium det latinske ord for København, og er her virksomheden er fra.

Vejen til Seier

I Vejen til Seier gik HAFNIUM Copenhagen videre til runde 2 og var den virksomhed, der under første afsnit havde omsat for mest. HAFNIUM Copenhagen søgte 500.000 for 10%, hvilket vil sige en værdisætning på 5 mio. kr.

Vejen til Seier kører lige nu hver mandag 20:45 på TV2, tidligere i år kørte 4. sæson af Løvens Hule på DR1 - se virksomhederne fra Løvens Hule her.

Afsnit
Sæson 1, Program 1.