Dinnr – lækker aftensmad på arbejdspladsen

Dinnr gik desværre ikke videre til runde 2 i Vejen til Seier, men det er spændende at se hvordan det kommer til at gå virksomheden fremadrettet, for konceptet ser ud til at dække et behov hos arbejdspladserne, der ønsker sund og lækker aftensmad til deres ansatte.

Vejen til seier aftensmad

Dinnr er en service til virksomheder, der har ansatte der arbejder sent. Her, vil Dinnr hjælpe med aftensmaden, idet de vil lave og levere den til de ansatte. Det er smart, da nogle virksomheder allerede i dag bestiller ude ved normale restauranter, men denne løsning er ofte dyrere end at bestille via Dinnr. Og ofte heller ikke ligeså sund, som ved Dinnr - og som virksomhed ønsker man sunde og raske medarbejdere. Det koster fra 59. kr. pr. ret, og bestiller man inden kl. 08.00 får man leveret samme dag. På deres hjemmeside er det muligt at se ernæringen og alle ingredienser. Det er også muligt at bestille en “fredagsmenu” til om fredagen, hvor en dessert er inkluderet.

Vejen til Seier

Dinnr deltog i Vejen til Seier afsnit 3, men gik desværre ikke videre til runde 2. De søgte 2,5 mio. kr. for en ukendt procentdel, som man ikke bliver oplyst omkring i tv-programmet.

Vejen til Seier kører lige nu hver mandag 20:45 på TV2, tidligere i år kørte 4. sæson af Løvens Hule på DR1 - se virksomhederne fra Løvens Hule her.

Afsnit
Sæson 1, Program 3.