AM Breweries – lækre drikke lavet af kaffeblade

Vejen til Seier kaffeblade

AM Breweries laver lækre og naturlige drikke af kaffeblade, der alligevel ikke bruges til noget. Det er innovativt og bæredygtigt, hvilket må siges at være oppe i tiden. De har to produkter, Vanilla-Lime og Raspberry-Rose, der begge indeholder 5,8% alkohol. Udover dette, går AM Breweries også op i at styrke lokalsamfundet, hvortil de er med i et initiativ, der styrker lokalsamfundet ift. at sikre forsikringer, skolegang, opsparing, værktøj og bedre levefacilieteter.

Vejen til Seier

AM Breweries deltog i Vejen til Seier afsnit 3 og gik videre på et wildcard. Det blev ikke vist på tv hvor stor en investering, de søgte. Man fik dog at vide, at de ville sælge op mod 20 mio. liter om året, til sammenligning sælger Dom Perignon der ejes af Moet, 18 mio. liter om året. Ambitionerne var høje og det kan Lars Seier som bekendt godt lide, så med dét og et produkt, der smager godt, var nok for Lars Seier til at sende dem videre i konkurrencen om én investering på op til 10 mio. kr.

Vejen til Seier kører lige nu hver mandag 20:45 på TV2, tidligere i år kørte 4. sæson af Løvens Hule på DR1 - se virksomhederne fra Løvens Hule her.

Afsnit
Sæson 1, Program 3.